home

Camelbak Day Star 18L Paars (zonder waterzak)

Camelbak Day Star 18L Paars (zonder waterzak)
€ 85.00 nu € 20.00
OutOfStock
Uitverkocht

De Camelbak Day star ™ 20 Rugzak heeft een caneel bay/lyon’s blue kleur en heeft geweldige kwaliteiten. De rugzak is zeer geschikt voor dames doordat het is aangepast aan het vrouwelijke lichaam. Dat maakt dat de rugzak zeer geliefd is onder de fanatieke sporters.

De Camelbak day star ™ 20 rugzak is voorzien van een rugpaneel met Air Director ™. Hierdoor ontvangt uw rug frisse lucht en blijft uw lichaam op de juiste temperatuur tijdens het inspannen. Het harnas heeft women’s diamond mesh met verschuifbare slider sternum borstriem. Het harnas kunt u aanpassen aan uw eigen rug en dat maakt dat de rugzak altijd perfect zit.
 

Daarnaast zorgt de borstriem ervoor dat het gewicht van de rugzak uitstekend wordt verdeeld over het hele lichaam. Doordat de Camel Day star ™ 20 rugzak een geïntegreerde rain cover heeft, bent u voorbereid op alle weersomstandigheden. Indien het hard regent kunt u deze rain cover eenvoudig over de rugzak trekken zodat uw spullen droog blijven. Tevens heeft de Camelbak meerdere zijzakken en een opbergvak met interne organizer.

Ook is in deze Camelbak rugzak aandacht besteedt aan ruimte voor energierepen, kaarten, kompas, sleutels, regen -en reservekleding, portefeuille.
 

Het gewicht van deze Camelbak is 680 gram en opbergruimte van 18 liter.


Terug naar overzicht